Vanaf vandaag is Minecraft 1.14 uitgekomen, de langverwachte versie!
Deze versie heet ''Village & Pillage'' oftewel Dorpen en plunderingen.
Deze nieuwe update is voornamelijk gefocust op de dorpen en steden in Minecraft, maar ook zijn er vele nieuwe blocks uitgekomen.
Deze versie is vanaf 23 april 2019 beschikbaar in het controlepaneel van EnderHosting!

Village & Pillage
Er waren vele dorpen in je map, maar elk dorp was altijd en overal hetzelfde. Of je midden in de woestijn liep of midden in de oase, je dorp was altijd hetzelfde.
Vanaf nu heeft elk gebied/biome zijn eigen soort dorp, wat veel beter past in de landschappen in je map.
Ook heeft Minecraft een nieuwe manier van world generation gelanceerd, waardoor er geen gekke dorpen op de gekste plekken worden gegenereerd.
Ik ga je niet al te veel verraden, speel het zelf en kom er achter wat Minecraft Village & Pillage wel niet met zich mee brengt!

Nieuwe toepassingen
Elke update lanceert Minecraft vele nieuwe blocks, mobs en nieuwe mogelijkheden.
De volgende vielen ons op:
- Je tekstbordje/textsign is vanaf nu beschikbaar in elke mogelijke soort hout! Ook kun je de tekst met dye een kleur geven.
- Nieuwe bloemen zitten in deze update. Minecraft innoveert de laatste updates in de omgeving, en vandaar dat er nieuwe flowers zijn toegevoegd. Zelfs een giftige bloem!
- Met de nieuwe barrels kun je net als bij een kist je spullen opslaan op een veilige manier. Past leuk in je huis!
- Scaffolding is de nieuwe manier van bouwen! Dit zijn bouwblokken die je makkelijk op elkaar plaatst. Hiermee kun je makkelijk omhoog bouwen en klimmen! Erg makkelijk.
- Disenchant is de nieuwe repareer methode. Plaats twee half gebroken zwaarden, dan zal dit weer één goed zwaard worden. De nieuwe manier van herstellen!
- Kampvuren zijn handig om eten te koken. Je legt je voedsel op het kampvuur, en je eten zal vanzelf gaan bakken.
- Hou je ook zo van katten? Vanaf nu heb je speciale katten, geen ocelots!
- Vossen zijn ook nieuw deze update! Ze houden van kippen en zien er ontzettend schattig uit
- Bamboe is nieuw in de jungle, samen met panda's! En ook de panda's zijn echt ontzettend lief! Je hebt luie, bange, speelse en nog veel meer soorten panda's. Ze eten ontzettend veel bamboe.
- Pillagers zijn de slechte vorm van villagers. Zij zullen de dorpen bestelen en de dorpelingen uitmoorden wanner mogelijk. Ze zijn enorm sterk en dragen crossbows.

Zware update
Deze nieuwe versie is enorm zwaar voor je Minecraft Server, vooral nu bij de eerste versie die uit is gekomen!
Wij raden je aan om goed te kijken hoeveel gigabyte ram je neemt bij het aanschaffen van je server, vooral wanneer je de nieuwe versie 1.14 wilt gaan spelen.
Deze versie gebruikt extra ram!Wednesday, April 3, 2019

« Terug

Powered by WHMCompleteSolution